featured product image

U bent arts of gezondheidstherapeut en bent op zoek naar gedetailleerde wetenschappelijke info over omega 3 en synergetische ingrediënten mail naar research@whclabs.eu

Emotioneel in evenwicht met saffraan

Dé formule om gelukkig te worden bestaat helaas niet. Maar met een beetje oefening kunt u een goed gevoel langer vasthouden. Probeer elke dag voor uzelf een aangenaam moment vrij te maken (rust, muziek, relaxerende oefeningen, geniet van stilte en lezen …), en durf “neen” zeggen als het u allemaal wat te veel wordt.

Toch nog een duwtje in de rug nodig? Dan kan een natuurproduct zoals saffraanextract ondersteuning bieden. Saffraan ondersteunt een positieve gemoedstoestand en helpt om op natuurlijke wijze een emotioneel evenwicht en ontspanning te vinden.


Saffraan van premium kwaliteit

UnoCardio® SAFFRON bevat een zeer stabiel extract van Spaanse saffraanstempels, en is uniek gestandaardiseerd op 3% crocine voor een betrouwbaar fysiologisch effect.
De stempel is het kleverig knopje bovenaan de stamper van saffraanbloemen. Dankzij de gepatenteerde koude, AFF®ON COOL-Tech extractietechnologie blijven de actieve stoffen van saffraan op natuurlijke wijze bewaard.

Crocine bepaalt de rode kleur van saffraan en is temperatuurgevoelig waardoor dit stofje in warme gerechten niet stabiel blijft. Dit is wel het geval in het zorgvuldig geproduceerde saffraanextract van UnoCardio® SAFFRON.


Zorgzaam voor de ogen

De omega 3-vetzuren, EPA en DHA (aan minstens 250 mg/d), helpen een gezonde werking van het hart te behouden. DHA draagt eveneens bij tot het behoud van een goed gezichtsvermogen en een optimale hersenfunctie bij gebruik van 250 mg per dag. Dit zorgzame aspect voor de ogen maakt DHA tot een uitgelezen voedingsstof voor gamers en liefhebbers van e-sport die zich in wedstrijdverband toeleggen op computerspelen. Ook ideaal voor wie al wat ouder is of veel aan een computer werkt.

 

Omega 3 in rTriglyceridevorm voor een optimale opname

Onze koude, milieuvriendelijke technologie zorgt voor een optimaal behoud van de omega 3-vetzuren. Dankzij de rTriglyceride vorm (rTG) neemt het lichaam de EPA en DHA uiterst snel en efficiënt op.



  • Uitzonderlijk hoge omega 3-concentratie
  • 335 mg omega 3, met 50 mg EPA en 250 mg DHA
  • Maximale stabiliteit saffraanextract dankzij AFF®ON COOL-Tech extractietechnologie
  • Maximale opneembaarheid van omega 3 dankzij rTG-vorm
  • Gecertificeerd voor hoogste zuiverheid
  • Geen rundergelatine, geschikt voor Pesco-vegetariërs
  • Geen visgeur
  • Sinaasappel, citroen en honingsmaak
  • Geen oprispingen
  • Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij


Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement voor volwassenen en adolescenten 

Neem één (1) chewy per dag. Zacht, gemakkelijk in te nemen zonder water.


Richtlijnen

Koel (max. 25 C°) en droog bewaren, buiten invloed van licht, niet invriezen. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.


Aanvullende informatie 

Verpakking: 30 Chewy’s

BESTELLEN

54.95 

BINNENKORT BESCHIKBAAR
LOT: 30024834 - EXP.: 09/2026

Uitverkocht

Staffelkorting

Gratis verzending binnen Belgie aan huis via UPS voor bestellingen vanaf 100,00 € en via een UPS ophaalpunt vanaf 75,00 €

VOOR LEDEN: selecteer producten, gebruik uw code en bevestig uw bestelling

Voor Nederland, bestel via www.carebynature.nl