WHC LABS en SUPERKRITISCHE EXTRACTIE-TECHNOLOGIE 95PUR3

WHC is een uniek merk dat alleen de zuiverste en meest ecovriendelijke omega-supplementen op de wereldmarkt brengt.

WHC Labs werd in 2013 opgericht door Jo Wyckmans, die toen al kon bogen op een jarenlange ervaring met essentiële vetzuren.

Hij heeft zich daarbij altijd laten leiden door een oprechte zoektocht naar de allerbeste kwaliteit – en niet door uitgekiende marketingstrategieën.

Meer dan 20 jaar geleden was WHC-oprichter Jo Wyckmans al een echte pionier voor optimaal gezond leven met speciale aandacht voor gezonde vetten.

Als eerste lanceerde hij hoog gedoseerde omega-supplementen, die gezuiverd en geconcentreerd worden door KD Pharma via de unieke ecologische technologie ‘superkritische SFC-extractie’ (Supercritical SFC Extraction).

Al van bij het begin werkte Jo Wyckmans hiervoor nauw samen met dr. Rudolf Krumbholz, scheikundige en mede-oprichter van KD Pharma, in een hecht partnerschap met de Universiteit Antwerpen om de zuiverheid en concentratie van zijn supplementen te analyseren.

Deze bijzondere samenwerking slaagde er toen in om de wereld van omega 3-visoliesupplementen volledig door elkaar te schudden.

Vandaag, ruim 20 jaar later, blijft dit partnerschap zijn vruchten afwerpen: WHC Labs brengt nog steeds zijn exclusieve omega 3-formules uit de samenwerking met KD Pharma op de markt, zowel van mariene oorsprong als volledige vegan-formules.

Alle WHC mariene en vegan omega-supplementen zijn online verkrijgbaar en te koop via apotheken, natuurvoedingszaken en WHC Labs’ wereldwijde distributiekanalen.

Zowel de mariene als vegan omega supplementen van WHC Labs krijgen een 5-sterren IFOS rating (International Fish Oil Standard) en behalen een eerste plaats bij Labdoor.com, het toonaangevende Amerikaanse bedrijf voor tests en analyses van voedingssupplementen.

Vandaag is UnoCardio 1000 van WHC het meest verkochte omega 3-supplement op Alibaba/Tmall en JD.com.