WIE IS WHC

PASSIE VOOR GEZONDHEID, NATUUR EN WETENSCHAP

In Europa was ik de ‘omega-3-pionier’, de Nederlandse pers omschrijft me als de ‘omega-man’. Mijn boek Gezond vanbinnen, vanbuiten mooi, waarvan de eerste editie reeds in 2002 verscheen, was het resultaat van mijn passie voor gezondheid en groeiende kennis over het belang van omega-3 vetzuren. De voorbije 15 jaren heb ik me geëngageerd voor talrijke studies, waarbij het belang van omega-3 (EPA en DHA) is aangetoond.

Ik kan dan ook niet anders dan garant staan voor het beste van het beste op het vlak van omega-3 supplementen. Als oprichter van WHC Labs bvba bied ik u via deze firma supplementen aan onder de merknaam WHC. Dit zijn de meest unieke, milieuvriendelijke omega-supplementen op de wereldmarkt. Bij WHC Labs bvba draait het niet om marketing, maar om pure passie voor kwaliteit.

De supplementen die WHC Labs bvba verdeelt, zijn geselecteerd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit, optimale samenstelling, milieubeheer, zuiverheid en veiligheid. Dit herkent u aan de farmaceutische kwaliteit en hoogste omega-3-concentratie.

De WHC Omega-supplementen zijn verkrijgbaar via de WHC Labs  online diensten en bij betere apotheken en natuurvoedingswinkels. Bij uw online-aankopen kunt u genieten van zeer voordelige prijzen en helpt u ook anderen. WHC Labs  investeert namelijk in studies en werkt samen met non-profitorganisaties binnen de gezondheidszorg.